A szolgáltatás igénybevételéhez be kell lépnie.

A domain-figyelo.hu szolgáltatásait csak regisztrálva lehet használni.
 
 
A domain-figyelo.hu szolgáltatásaival egy helyen tarthatja nyílván a regisztrált domain neveit. Oldalunkon a nap 24 órájában megtekintheti doamin neveinek aktuális beállításait, figyelemmel tartjuk lejárati dátumukat és erről emailben figyelmeztetjük. Nem fordulhat elő, hogy késedelmes fizetés miatt veszti el domainjeit. 3 szintes figyelmeztetési rendszerünk 60, 30 és 10 nappal a lejárat előtt értesítik Önt erről.
 
A rendszerbe felvett kulcsszavai alapján figyelheti a regisztrálás alá kerülő neveket és a törlés előtti parkoló pályás bejegyzéseket. Amennyiben kapcsolódó domain nevet talál a rendszerünk emailben értesíti Önt erről. Nem fordulhat elő, hogy bejegyzett védjegye illetve bejáratott márkaneve ütközik egy új regisztrációval. Az értesítés után Önnek lehetősége van a bejegyzés ellen kifogással élni.
 
Kulcsszavai alapján a felszabaduló nevek közül kaphat érdeklődési területéhez illeszkedő domain név ötleteket. Ha megtetszik valamelyik, csak Regisztrátorának kell jelezni és a felszabadulás után lefoglalhatja, használhatja.
 
Domain név kereső:
Kulcsszavaim
 
A megadott kulcsszavai alapján rendszerünk rendszeresen ellenőrzi az éppen aktuális feltételes használatú domain nevek és a törlés előttiek listáját. Amennyiben valamelyik domain megegyezik vagy részben megegyezik az Ön által megadott kulcsszóval email értesítést küldünk róla.
Szolgáltatásunk segítségével a felszabaduló domainek közül kaphat az Ön számára érdekes domainnév ötleteket vagy bejegyzett védjegyével illetve bejáratott márkanevével kapcsolatos új bejegyzésekről figyelmeztetjük.
Az oldal alján lévő felvételi dobozban adhatja meg az új kulcsszavait. Egyszerre többet is felvehet, ehhez minden egyes kulcsszót írja új sorba.
A felvett kulcsszavai mellet a táblázatban megjelenítjük, hogy a bejegyzés előtti - és a felszabaduló domain név listákból mennyi találat kapcsolódik hozzá. A számokra kattintva megtekintheti azok részletes felsorolását.